http://www.visueelconcept.nl/sitemap.xml.gz

Basis (Natuur)Fotografie Workshop NatuurWildpark in Duitsland 


BF Wolven-153085

Wolvenzaterdag 25 januari 2020 wolven & Lynxen in de sneeuw fotograferen?? dat zou mooi zijn!

10:00 - 14:30 uur

Op circa 70 minuten rijden vanaf Utrecht en Amersfoort gaan we in Duitsland verschillende Europese diersoorten in een fraaie natuurlijke omgeving fotograferen, het liefst in de sneeuw!

Het fotograferen van Europese wilde zoogdieren is een bijzondere belevenis. Oog in oog met een lynx, wolf, moeflon, edelhert, wilde katten en meer soorten ga je meemaken. 

Een Belevingsfotografie workshop is een workshop waar je niet alleen de instellingsmogelijkheden van je camera leert toepassen om onder verschillende omstandigheden een mooie foto te maken (veel of weinig licht / stilstaande of bewegende onderwerpen) maar bovenal waar je naar huis gaat bruisend van energie en vol motivatie. Het is de combinatie van fotografie, samen bezig zijn en natuurbeleving. De workshop is met name geschikt voor fotografen die een camera met instellingsmogelijkheden hebben, vaak op de automaatstand fotograferen en zich wil verbeteren in techniek en anders leren kijken.

Alle dieren in het wildpark leven in ruime natuurlijke verblijven waardoor er veelal goede mogelijkheden zijn om ze op een natuurlijke manier te fotograferen. De locatie is een 56 hectare groot wildpark met 6 km wandelpaden waar je fantastische foto's kunt maken en zeer goed kunt oefenen met het leren fotograferen van dieren in een natuurlijke omgeving en houding. 

Onder leiding van natuurfotograaf / IVN-natuurgids Michiel Leegerstee wordt een rondgang door het Wildpark gemaakt. Tijdens de wandeling is er steeds ruim voldoende tijd om uitgebreid de dieren op de foto te zetten. Michiel geeft de deelnemers een uitgebreid advies voor de juiste instellingen en functies van de camera voor algemene Natuurfotografie. Speciale aandacht wordt gegeven aan compositie, standpunt, licht, bewegende en stilstaande onderwerpen.

Om met ander ogen naar je omgeving te kijken (leren waarnemen) worden er foto opdrachten gegeven. Mail mij gerust voor meer informatie over de workshop, de benodigde apparatuur en de dagindeling. Het wordt in ieder geval een zeer leerzame dag waar je ontzettend veel foto's gaat maken!
 
Deelnamekosten* zijn € 57,50 per persoon inclusief toegang tot het Wildpark, warme chocolademelk  met wat lekkers bij het verzamelpunt.

Een lunchpakket neem jezelf mee waarbij een thermoskan met warme drank zeker niet mag ontbreken in de winter. Geen sneeuwgarantie maar het wordt helemaal bijzonder als we dit in een winterlandschap kunnen doen.

Zaterdag: 25 januari 2020

Aanvang: 09.45 uur op verzamelplaats in Duitsland

Einde workshop:  circa14.30 uur

Indien je wilt deelnemen, stuur een email naar wolf@belevingsfotografie.nl met je naam en 06-nummer.Je ontvangt dan een "Tikkie". Na ontvangst van de deelnamekosten ben je verzekerd van een plaats op de Workshop. Een week voor aanvang ontvang je informatie over de verzamellocatie.

Afmelden uiterlijk 72 uur van te voren, niet verschijnen op de fotografie-activiteit geeft geen recht op restitutie. Minimaal 4 deelnemers. Deelname is op eigen risico. Bij (kans) op regen gaat de workshop door. Bij kans op extreme winterse weersomstandigheden wordt de datum verzet maar mag je annuleren als deze datum niet schikt.


Ook aangemeld als evenement op Facebook

Workshopleider: 
Michiel Leegerstee, Natuurfotograaf/IVN-Natuurgids

info@belevingsfotografie.nl     ©visueelconcept 2014