http://www.visueelconcept.nl/sitemap.xml.gz

Fotografie-Uitstapje NatuurWildpark in Duitsland 15/02

BF-Moeflon-

Moeflons

Foto-uitstapje Moeflons & Damherten (dichtbij) fotograferen in een Wildpark in Duitsland

vrijdag 15 februari 2019 in de sneeuw?? dat zou mooi zijn!

10:00 - 14:30 uur

De moeflon is het kleinste wilde schaap. In Nederland leven ze voornamelijk op de Veluwe en het Wekeromse Zand. De kans om deze schapen zeer dichtbij te fotograferen is echter zeer klein. In het wild komt deze soort alleen nog voor op Corsica en Sardinië. Het schaap, is van oorsprong geen Nederlandse soort maar is vanuit het Middellandse Zeegebied bij ons in Nederland ingevoerd door ene Anton Kröller voor de jacht op zijn landgoed, nu bekend als het Nationale Park De Hoge Veluwe. 

BF-Moeflonsbl-BF-Damhert-

Ondanks dat Moeflons zwijgzame SCHUWE dieren zijn en zich doorgaans ver weg van menselijke activiteiten ophouden, gaan wij op deze wandelsafari een gebied in waar de kans zeer groot aanwezig is op het maken van mooie portretfoto’s met een portret/groothoekobjectief en ook in een natuurlijke setting te fotograferen (met een telelens). 

Op dezelfde locatie lopen meerdere roedels damherten die ook onderscheidend mooi en creatief in beeld te brengen zijn.

Locatie-afstand vanaf: Arnhem circa 1.15 uur rijden.

Een Foto-uitstapje is geen workshop. Het is een gezellige groepsactiviteit waarbij, in tegenstelling tot de workshops de organisator nu wel mee fotografeert, inspireert en opdrachten geeft op je eigen niveau. Dus een uitstapje zowel geschikt voor beginners en meer gevorderden. 

Het terrein en de route voert ons over onverharde heuvelachtige paden, niet geschikt voor deelname door minder validen. 

Deelnamekosten aan het Foto-uitstapje: € 39,50 Inclusief entree Wildpark, warme chocolademelk en een lekkernij op de verzamelplaats. Minimaal 4 deelnemers.

Een lunchpakket neem jezelf mee waarbij een thermoskan met warme drank zeker niet mag ontbreken in de winter. Geen sneeuwgarantie maar het wordt helemaal bijzonder als we dit in een winterlandschap kunnen doen.

Na afloop kan in het gebied verder gefotografeerd worden.

Indien je wilt deelnemen, stuur een email naar moeflon@belevingsfotografie.nl met je naam en 06-nummer.
Je ontvangt dan een "Tikkie". Na ontvangst van de deelnamekosten ben je verzekerd van een plaats op het fotografie-uitstapje. Een week voor aanvang ontvang je informatie over de verzamellocatie.

Afmelden uiterlijk 72 uur van te voren, niet verschijnen op de fotografie-activiteit geeft geen recht op restitutie. Minimaal 4 deelnemers. Deelname is op eigen risico. Bij (kans) op regen gaat het Foto-uitstapje door. Bij kans op extreme winterse weersomstandigheden wordt de datum verzet maar mag je annuleren als deze datum niet schikt.


Ook aangemeld als evenement op Facebook

Workshopleider: 
Michiel Leegerstee, Natuurfotograaf/IVN-Natuurgids

info@belevingsfotografie.nl     ©visueelconcept 2014